Opladen....

16-02-2017

Opladen...

Stevig doorstappen in het prachtige coulisselandschap rond Dalfsen, langs slootjes, landerijen, landhuizen en door lanen. Een heerlijke manier om het hoofd leeg te maken, opgebouwde spanning weg te voelen glijden en open te staan voor de beelden, geluiden en geuren om ons heen…

 Samen wandelen: tijd om aandacht te hebben voor elkaar, onze conditie op peil te houden en de dingen van de week die ons hebben beziggehouden te delen en te reflecteren. Soms ook even gewoon stil achter elkaar lopen over smalle paadjes.

Het is zo waardevol om tijd te nemen om jezelf weer op te laden en zo de nieuwe week weer in te kunnen gaan. Verbondenheid met God, met je partner, met jezelf en met de natuur… De rust en de stilte moet je bewust opzoeken. Even afstand nemen van het prikkelvolle bestaan, van intensieve soms emotionele gesprekken in het werk, van mantelzorgen en van de klusjes die thuis weer op je wachten.

 Opladen, net zo vanzelfsprekend als onze telefoon, laptop en auto elke dag weer even aan de lader liggen om te blijven functioneren. Net zo vanzelfsprekend mogen we zorgen dat we zelf weer opgeladen zijn. Dat zorgt voor veerkracht, nieuwe energie en ruimte voor oprechte aandacht!